Range Rover bildarkiv

 

100 thoughts on “Range Rover bildarkiv

 1. Hej Ronnie Hilmersson.
  Jag är imponerad av din motor i Range Rovern.
  Jag har en väldigt fin Italien importerad Mercedes 250 orginal turbo diesel, som jag skulle vilja uppgradera med större turbo och uppgradera pumpen hos diesel-mecken och ett grovt byggt rostfritt avgassystem.. Här i norrland är det närmaste stället att bromsprova få intyg hos firman Motor Nord, och intyg vad bilen får med utbytt större turbo högst ha hästar /vridmoment, har jag kontakter och kan skaffa så att jag kan regga om bilen lagt med tilläggstexten.. utbytt turbo sedan godkänt i regg pappret. Effekten vid omreggning skulle troligtvis bli blygsamma upp till 200 hästar och vridmoment på högst 400nm. Sedan… vad effekten önskvärt skulle sedan vid barnkörning kunna höjas till blygsamma plus 300 hästar…
  Min fråga är då jag har tummen mitt i handen att kunna bygga om mercedesen min enligt önskemål ovann, om du eventuellt skulle kunna ta på dig att bygga om min mercedes på detta beskrivna sätt.
  Mvh Niclas i norrland i Örnsköldsvik

 2. Hej, jag läste artikeln om ditt RR bygge och blev mycket imponerad. Fantasiskt.
  Via transportstyrelsen ser jag att du ännu är ägare och frågan är om du har nån tanke på att sälja?
  mvh bosse

 3. Pingback: Range Rover | Hilmersson Racing

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *